Contact

Wie is SINN-IN?

Ik ben Annemarie Sinnige, de drijvende kracht achter SINN-IN. Een passie voor inrichten, gevoel voor ruimte, kleur en sfeer heb ik al van kleins af aan. Echter om verschillende redenen ben ik na de middelbare school een hele andere richting op gegaan. Toch bleef mijn gevoel voor deze richting zo kriebelen dat ik alsnog de opleiding voor binnenhuisarchitect ben gaan volgen en in 2001 succesvol heb afgerond. In 2008 heb ik van mijn passie mijn werk gemaakt en mijn bedrijf SINN-IN (Sinnige-interieur) opgericht.

Veel particuliere en zakelijke projecten zijn er de afgelopen jaren door mij uitgevoerd en het blijft een heerlijk gevoel om mensen te inspireren en hun ideeën, gevoel enpersoonlijkheid te vertalen in hun woning. Bij een bedrijf of instelling is het voor mij een creatieve uitdaging om de visie en kenmerken te transformeren in beeld, kleur en sfeer waardoor de uitstraling van het bedrijf precies de juiste snaar raakt bij de klanten en het personeel.

Wil je binnenkort je interieur gaan aanpassen, verhuizen of verbouwen? Ik zou het erg leuk vinden als u contact met mij opneemt voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Wie weet kan ik u verder helpen.

Bel mij gerust 0628760293 of mail naar info@sinn-in.nl.