Fotostyling

Zonder mooie foto’s van uw woning op internet wordt het resultaat niet gezien, daarom werkt SINN-IN samen met een professionele interieurfotograaf. Samen bieden wij u een aantal mogelijkheden aan voor een optimale presentatie van uw woning. Wij vormen een sterk team die een verkoper en de makelaar alle zorgen uit handen neemt om de beste presentatie van de woning te krijgen.

Allereerst creëren we licht, rust en ruimtelijkheid. Daarnaast accentueren wij de pluspunten van uw woning en nemen spullen weg die de ruimte verstoren, vervolgens wordt er een prachtige professionele fotoreportage gemaakt. Ook werken wij samen bij projecten voor leegstaande woningen en modelwoningen.

Fotostyling effectief

Nadat u contact met ons heeft opgenomen ontvangt u een mail met standaard tips voor de voorbereidingen. Vervolgens plannen we een afspraak. SINN-IN zal ter plekke de kamer restylen dmv verplaatsen, weghalen van spullen/meubels en waar nodig aankleden met de spullen die bij u voorhanden zijn. Tegelijkertijd maakt de fotograaf een professionele fotoreportage.

Kosten: € 250,= incl. 15 professionele foto’s.

Fotostyling compleet

SINN-IN komt eerst bij u langs voor een mondeling verkoopstylingadvies. Met dit advies kunt u de juiste voorbereidingen treffen. U bepaalt vervolgens op wat voor termijn wij bij u langskomen voor de fotostyling.
SINN-IN komt langs met een ruim aanbod afgestemde accessoires voor de finishing touche en de fotograaf maakt een professionele fotoreportage. Na afloop worden de accessoires weer meegenomen.

Kosten:

Woningen t/m 120 m2: 350,= (incl. 15 professionele foto’s)
Woningen vanaf 120m2: 450,= (incl. 20 professionele foto’s)
Woningen vanaf 200m2: neem contact met ons op voor een offerte op maat.

Bekijk voorbeelden van voor- en na-foto’s of neem contact met ons op.

Fotoreportage:

Wilt u alleen een professionele fotoreportage van uw woning, dat kan natuurlijk ook. Bekijk het portfolio van interieurfotograaf Abe van Ancum.

Alle genoemde bedragen zijn excl. reiskosten, -uren en btw.