Verkoopstyling leegstaande woning of modelwoning

Staat uw woning leeg?
Wilt u als bedrijf een woning laten inrichten als modelwoning?

Als een huis niet wordt bewoond kunnen potentiële kopers zich moeilijk een voorstelling maken van hoe het eruit kan zien. Ook is het voor veel mensen lastig om afmetingen van ruimtes in te schatten. Door weer leven en sfeer aan te brengen kunnen zij zich beter identificeren met de woning.
SINN-IN kan een leegstaande woning met een klein budget neutraal en sfeervol inrichten.

Fundafotoshoot

Uw woning slechts 1 dag sfeervol ingericht, gestyleden gefotografeerd voor een mooie presentatie op Funda.

Inrichten voor langere periode

Wilt u de woning voor een langere periode inrichten zodat ook de sfeer en huiselijkheid tijdens de bezichtigingen wordt ervaren dan maken wij een afspraak voor tijdelijke huur van meubels en accessoires. Samen bepalen we welke ruimte(s) worden ingericht. Een inboedel kunt u voor 3 maanden huren, mocht dit nodig zijn dan kan deze periode worden verlengd. SINN-IN verzorgt het transport, de inrichting, styling incl. een professionele fotoreportage. U heeft er zelf geen omkijken meer naar. Na verkoop van uw woning zullen wij ervoor zorgen dat het huis weer wordt leeggeruimd. Mocht de koper enkele meubels willen overnemen dan is dit bespreekbaar.

Bel of mail ons gerust voor de mogelijkheden of een vrijblijvend gesprek. De kosten hangen af van het aantal in te richten vertrekken.
Bekijk de voorbeelden van eerder uitgevoerde opdrachten of neem contact op.