Mogelijkheden:

Mondeling verkoopstyling advies:

SINN-IN komt bij u langs en we bekijken samen de hele woning. Tijdens deze ‘bezichtiging’ geven wij u advies en tips om de woningpresentatie te optimaliseren. De gemiddelde duur van deze afspraak is ongeveer 1 à 1,5 uur.
Kosten: € 65,00 per uur

Advies met uitgebreid rapport:

Ook hier bekijk ik samen met u de woning. Alles wat we bespreken hoeft u niet te onthouden of op te schrijven. Ik zorg voor een schriftelijk verslag, zodat u direct zelf aan de slag kunt op basis van gerichte actiepunten.
Kosten: € 125,=

Advies + uitvoering:

Natuurlijk kan het ook zijn dat u zelf weinig tijd of zin heeft om ervoor te zorgen dat alles in tot in de puntjes geregeld wordt. Natuurlijk kan SINN-IN u al het werk uit handen nemen. SINN-IN begeleidt de uitvoering voor een mooie woningpresentatie. Bel mij voor meer informatie en de mogelijkheden

Fotostyling:

Om de verkoopstyling helemaal compleet te maken werk ik samen met een professionele interieurfotograaf. Wij bieden een compleet pakket inclusief accessoires om uw woning waar nodig te transformeren incl. een complete fotoreportage. Kijk voor de mogelijkheden bij fotostyling.

Leegstaand huis stylen:

Uitgebreide informatie voor het inrichten van een leegstaande woning klik hier.

Bel of mail mij gerust voor meer informatie

Bekijk voor/na foto’s van verkoopstyling projecten of neem contact op.

Alle genoemde bedragen zijn excl. reiskosten, -uren en btw.