Verkoopstyling zakelijk

Verkoopstyling voor de makelaardij:

Ook voor makelaars is het in deze tijd belangrijk om extra aandacht te besteden aan de woningpresentatie van hun woningaanbod. Met veel plezier werken wij momenteel voor een aantal makelaars om de service naar hun klanten te vergroten.De makelaars waar SINN-IN momenteel voor werkt bieden één uur mondeling verkoopstylingadvies aan in één van hun pakketten alvorens de fotograaf langskomt voor een mooie fotoreportage.

Diverse keren heb ik al van klanten te horen gekregen: “Het aanbod van een verkoopstyliste gaf voor ons de doorslag om voor deze makelaar te kiezen” en na afloop: “Waarom hebben wij deze kleine veranderingen niet eerder uitgevoerd?”. Wanneer u overweegt om met een verkoopstyliste aan de slag te gaan komen wijgraag bij u langs voor een vrijblijvend gesprek om te kijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen.

Inrichtenmodelwoning:

Een modelwoning ingericht door SINN-IN vormt een perfecte aanvulling op de presentatie van uw project of belegging. Wij laten potentiële kopers de mogelijkheden van de woning optimaal ervaren en stemmen onze aanpak af op de doelgroep van uw projecten. Onze aanpak heeft toegevoegde waarde voor de verkoop.

Wij zijn gespecialiseerd in het inrichten van modelwoningen. Onze dienstverlening is toegespitst op bouwbedrijven, projectontwikkelaars, makelaars, woningcorporaties en beleggers.

Alle mogelijkheden zijn te combineren met een professionele fotoreportage.
Bel of mail ons gerust voor meer informatie en de mogelijkheden.